Rimbushni esimin tuaj këtu! Thjesht shkruani ID-në e esimit në fushën e mëposhtme dhe ndiqni udhëzimet për të kompletuar rimbushjen.

Sigurohuni që të vendosni ID-në saktë që ju ka ardhur në sms për një transferim të suksesshëm.
Shkruani ID-në saktë që keni në sms të bashkangjitur për një transferim të suksesshëm. Shembull xxxxx
Keni llogari në Kudo? Kyqu këtu.
Numri Kartelës
Emri Mbiemri në Kartelë